mandag den 22. april 2024

Olie på canvas panel. 27,5 x 21,5 cm. incl. ramme.

 


POWERNAP


Jeg bærer med stil min byrde, og jeg knager ikke over noget som helst. Sæt dig godt til rette og tag en powernap. Tusinde stjerner bliver hvert øjeblik til supernovaer og mange flere nye fødes. Jeg kommenterer det ikke yderligere, for min lod er alene at være her, så du kan sidde godt i det.
Forårets stemning breder sig helt ind i stuen, og stuen er mit domæne. Jeg kan sagtens nyde det uden at klappe i mine små hænder, som nogle udtrykker det. Det ville også være upassende, for jeg er ikke nogen klapstol.
Jeg rækker min hule hånd frem og tilbyder dig at tage plads. Her kan du slappe af og tænke på hvad som helst. Også på ingenting, hvis du vil gå i dybden. Du kan bruge tanken til at finde vej til tankefriheden, og ved indgangsdøren må du efterlade den. Ellers fylder du for meget til at kunne klemme dig ind. Når du kommer ind, glemmer du mig. Men jeg er her hele tiden. Jeg smiler uset og holder stilen. Når du kommer ned på jorden igen, forlader du mig. Det er okey. Jeg kender min plads, og betragter man min fremtoning, vil man kunne indse, at jeg udfylder den rolle, jeg har fået tildelt. Jeg er lænestol og ikke supernova. Uden at forklejne supernovaer, forstås. Blot for at sætte tingene i deres rette perspektiv.
/J.W.
Ingen tilgængelig billedbeskrivelse.