fredag den 9. oktober 2015

Knækgaranti.


Biddet giver et hørligt knæk
og snart er lidt af pølsen væk.
Sennep, ketchup og løg i tern
følger pølsen fa Køge til Skjern.
Nogle vil helst ha’ løgene ristet
bare de ser dem, bliver de fristet.
Fra Skagen til Rønne og Hvide Sande
serveres pølsen fra gryde og pande.
Hvis biddet er uden det ventede knæk
er pølsen ikke tilstrækkelig fræk.
Så er det jo lissom at spise en svajer
som letøl i stedt for rigtig bajer.
Forsikring kan tegnes mod manglende knæk
med stempel, laksegl og skrevet med blæk.
Så er man mod knækfri pølser garderet
og får dem med knækgaranti serveret.




2 kommentarer:

  1. De fås med karry og kød og ost
    De er bestemt en alsidig kost
    En dansk tradition
    og ikke en klon
    Fra pølsevogn, café og restauranter
    til både den rige og fattige pranger
    måske er den tysk
    måske er den jysk
    måske frankfurter eller almindelig rød
    måske er der 2 og begge med brød
    men én ting er sikkert og ganske så vist.
    en pølse gør hverdagen langt mindre trist. 😀

    SvarSlet
  2. Tak, Peter. ;) En herlig kommentar. ;)

    SvarSlet