fredag den 9. oktober 2015
Knækgaranti.
Biddet giver et hørligt knæk
og snart er lidt af pølsen væk.
Sennep, ketchup og løg i tern
følger pølsen fa Køge til Skjern.
Nogle vil helst ha’ løgene ristet
bare de ser dem, bliver de fristet.
Fra Skagen til Rønne og Hvide Sande
serveres pølsen fra gryde og pande.
Hvis biddet er uden det ventede knæk
er pølsen ikke tilstrækkelig fræk.
Så er det jo lissom at spise en svajer
som letøl i stedt for rigtig bajer.
Forsikring kan tegnes mod manglende knæk
med stempel, laksegl og skrevet med blæk.
Så er man mod knækfri pølser garderet
og får dem med knækgaranti serveret.
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
De fås med karry og kød og ost
SvarSletDe er bestemt en alsidig kost
En dansk tradition
og ikke en klon
Fra pølsevogn, café og restauranter
til både den rige og fattige pranger
måske er den tysk
måske er den jysk
måske frankfurter eller almindelig rød
måske er der 2 og begge med brød
men én ting er sikkert og ganske så vist.
en pølse gør hverdagen langt mindre trist. 😀
Tak, Peter. ;) En herlig kommentar. ;)
SvarSlet