mandag den 25. marts 2013

Yoga.


Målet med Yoga er at komme til en sandere forståelse af  meningen med livet, tilværelsen og døden, at indse tilværelsens indre  virkelighed. Dette er ingen forstenede, forstokkede eller fundamentalistiske religioner interesserede i.
Tværtimod. Der er udstedt fatwa mod Yoga! Også mange såkaldte ”kristne” viser tænder eller føler angst alene ved ordet. For Yoga er forskellige metoder til at rense legeme, sind og tanker for  forurening og kan derfor også kaldes mentalhygiejne, når det forstås, og bruges, rigtigt. I særlig grad er de religioner som udnytter deres forskruede tolkninger til kvindeundertrykkelse,  bange for  virkelighedens afslørende lys.
Nogle påstår, at Yoga er farligt og kan føre til forvirring, eller det der er værre, og det har de sikkert ret i. Det kan alt som bliver misforstået og/eller misbrugt.
Hvor mange er ikke blevet forskruede af at dyrke religion forkert?
Mange ”religiøse” betragter sandhed som gudsbespottelse.
De flygter fra Sandhedens Ånd, uden at forstå det. Forsøger i stedet desperat at bygge større og større barrierer for, ubevidst, at holde på  mørket.
Tænder man lys, hvor der er mørke, forsvinder mørket  sporløst. Mørket begriber det ikke, men forsøger at undgå lyset.  Frygter oplysning, og sandhedens skærende lys, med dødsangst, hvilket er forståeligt, hvis ens  idenditet er mørket.



Ingen kommentarer:

Send en kommentar